Skitse #1

Der er ikke noget håb tilbage.Malerne har taget deres grønne papskilte ned. Fire fede fruer står tilbage. Bælgøjede, missende mod lyset, missende hele pointen. Det er ikke nemt at være klejnsmed, siges det. Det kræver tid, tålmodighed, en ubændig trang til at svejse lortet sammen. På en mark, ikke fjernt fra Næstved, ligger fire gutter i telt, helt tæt sammen. De taler om kusse med en ligefremhed, der får det til at svimle. Målet er fuldt.

Målstyring. Det er hvad, vi har brug for. Kurs mod Mars og fanden tage de sidste. Det går fremad. Opad. Lige til højrebenet. Frem efter næsen. Efter Næsten, det beskidte svin. Det går frem ad vante stier. Har De husket at Netflixe i dag? Måske vinder De! Hjernens bulimi og det fede hjørnekontor ved siden af prinsessen på ærten. Intet overlades til fantasien, bare vent og bare rolig. Se, hun er glatbarberet som en ål.

På Mowgli-bar hælder de syre i ganen, mens de syge holder gangfest på Riget. Riget fattes penge, de rige rager til sig, hvad giver De mig? Og så uden moms.tilmed, men på lånt tid. Lån mig dit øre, og jeg skal synge dig en sang. En sang fra de varme lande, hvor blodet koger og flyder i strømme, ingen moms iberegnet.

Gågaden er fyldt af beregn. Det flyder sammen i pytter, som hundene drikker af. Pisser i. Bly og malerhjerne made in China, men så helvedes svedigt. Chikt. Der må shoppes. Salling Super har tilbud på pærer og lyse hoveder. Nazismil og mannequiner. De står på rad og række. G-strenge der ikke stemmer, men uha, hvor vi swinger. Forbi banken, hvor svigermors drøm strammer slipset, og drømmer sig helt væk. Til Caribien.

Dansk Design.

Det er så umådeligt tomt. Så umådeligt banalt. Så umådeligt trist. Mit stakkels hjerte, som intet formår.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s